Kapanış ve ödül töreninde sırasıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalattin Özüdoğru ve İlçe Kaymakamı Bekir Sıtkı Dağ konuşma yaptılar. Şehit Fehmi Altundaş YBO ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunun hazırladığı müzik dinletisinin ardından ödül ve plaket takdimi gerçekleşti.

Kapanış ve ödül törenine İlçe Kaymakamı Bekir Sıtkı Dağ, Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Bor İlçe Belediye Başkanı Serkan Baran, Bor İlçe Garnizon Komutanını Temsilen İkm. Yzb. Dursun Özay, kurum amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, oda başkanları, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Bor Tiyatro Festivalinde Ödül alan öğrenciler ve okullar; En iyi kız oyuncu "Ana Kuzusu" adlı oyundaki "nine" rolüyle Prof. Dr. Ali Yaramancı Lisesinden Senanur Doğan, En iyi erkek oyuncu " Çok Bilen Çok Yanılır" adlı oyundaki " Azmi Efendi" rolüyle Bor Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Ramazan Turgut.  En iyi kız oyuncu " Ah Şu Gençler" adlı oyundaki rolüyle Kamil Alakuş Ortaokulundan Saliha Tekin, En iyi erkek oyuncu "Şair Evlenmesi" adlı oyundaki "Müştak Bey" rolüyle Kızılca Atatürk Ortaokulundan Enes B. Sönmez. En iyi oyun kategorisinde 3. olan okullar; lise kategorisinde İrfan İlk MTAL " Güldür Güldür", ortaokul kategorisinde Fahri Kirt Ortaokulu " Komşu Köyün Delisi". En iyi oyun kategorisinde 2. olan okullar; lise kategorisinde Atatürk Anadolu Lisesi "Veli Toplantısı", ortaokul kategorisinde Balcı 100. Yıl Ortaokulu "İçimizdeki Palyaço". En iyi oyun kategorisinde 1. olan okullar; lise kategorisinde Sevim ve Abdullah Altundal MTAL " 57. Alay Mehmetleri", ortaokul kategorisinde Şehit Fehmi Altundaş YBO "Pembe Çantalı Kız" oldu.
 
 
Editör: TE Bilişim