Bor Belediyesince düzenlenen “Ebru ile engelleri aşmak”   isimli geleneksel Türk Ebru Sanatı Sergisi Bor Şelale Park’ ta sanat severlerle buluştu.
Bor Şelale parkta açılan Ebru Sanatı sergisine; Bor Kaymakamı Muammer BALCI, Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT, İl Genel Meclis Üyesi Tevfik AVANOĞLU, İlçe Emniyet Müdürü Levent ÇİVİ , Bor Belediyesi Meclis Üyeleri, Bor Merkez Mahalle Muhtarları, Öğretmenler, Okul öğrencileri ve halk katılımda bulundu.
Ebru Sanatı Öğretmeni Meral BIYIK ve kursiyer öğrencileri ebru çalışmalarından sanatsever davetlilere güzel örnek eserlerini ebru teknesinde ebru sanatını icra ettiler.
Kaymakam BALCI’ dan ” Nazar değmesin.. !”
Sergiye katılımda bulunan Bor Kaymakamı Muammer BALCI, ebru teknesinde ebru çalışmasında bulundu. İlgi ve özenle ebru çalışmasında bulunan Kaymakam BALCI, fırça ve boyaları buluşturarak, ebru sanatı çalışmasında bulundu. Davetlilerinde ilgiyle izlediği ebru sanat çalışmasından Bor Kaymakamı Muammer BALCI’ nın kendi yaptığı uygulama eserinden “Nazar Boncuğu” resmi çıktı.
Bor Kaymakamı Muammer BALCI, açıklamasında; “Herkese teşekkür ediyorum. Güzel olan her şeyde üzerimize düşeni birlikte yerine getireceğiz. Bakın gördüğünüz gibi benim ebru çalışmamda da “Nazar boncuğu “ oluştu. Herkese kolay gelsin çalışmalarda kimseye nazar değmesin. Dedi.
Bor Belediyesinin Meslek ve Sanat edindirme kurslarıyla önümüzdeki günlerde de halkımızın    hizmetinde olacağı belirtildi.
 
Editör: TE Bilişim