Bor şehri ve çevresinin cazibe merkezi Bor Kayabaşı Park Konser Alanı Amfi Tiyatro’da Troyka Anadolu Kartalları Dans Gösteri Grubu muhteşem ulusal müzik ve danslar eşliğinde binlerce kalabalık izleyicilere milli kültürel ve sanatsal gösterileriyle mutlu anlar yaşattı.

Bor Kayabaşı Parkta yapılan etkinliğe; Niğde Milletvekili Yavuz Ergün ve Selim Gültekin, Bor Kaymakamı Bekir Sıtkı Dağ, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, Ak Parti Bor İlçe Başkanı Mustafa Altunbaş, Belediye Meclis Üyeleri, davetliler, amfi tiyatroyu dolduran binlerce vatandaş katıldı. Gösteri öncesi kısa bir konuşma yapan Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat katılımlarından dolayı vatandaşlara ve Troyka Anadolu Kartalları Dans Gösteri Grubuna teşekkürlerini iletti. Teşekkür konuşmasında;” Troyka Anadolu Kartalları Dans gösterisine göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı siz kıymetli hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. İnşallah, Bu birlik ve beraberliğimiz var oldukça bu güzel beraberliklerimiz daha güzel olacak. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Bor Kayabaşında ki muhteşem Troyka Anadolu Kartalları Dans Gösterisi gecesine Niğde-Bor bölgesinin değişik yerlerinden binlerce vatandaş katılırken, Kayabaşı Konser Alanında adeta adım atacak yer kalmadı.

Troyka Kafkas Kartalları Dans Grubu birbirinden güzel çocuklar ve yetişkinler için müzikli dans gösterilerini kalabalık izleyicilerin yoğun alkış tempoları içerisinde sundular. Ateş ve bıçakla yapılan gösteriler seyircinin büyük ilgisini çekerken, izleyicilerin de katıldığı muhteşem Kafkas Dansı gösterisi amfi tiyatronun tamamını dolduran vatandaşlar tarafından heyecan ve ilgiyle izlendi. Programın sonunda Bor İlçesinin yöresel oyunu olan Naciye ve yöresel hareketli şarkılar Tepeciğin Heliği, Hasanım şarkıları çalındı. Bor Kaymakamı Sıtkı Dağ, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve piste çıkan bazı halk gurubunca Naciye Oyunu da büyük beğeni topladı. Gösteri sonrasında Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat rehberliğinde Niğde Milletvekili Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, Bor Kaymakamı Bekir Sıtkı Dağ ve davetliler ile birlikte Bor Kayabaşı Parkında gezilerek vatandaşlarla sohbetler edildi.

 
Editör: TE Bilişim