Bor Ahmed Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezinde, Huzurevinde ikamet eden Yaşlılara yönelik, Bor Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen Türk Sanat Müziği Konseri gerçekleştirildi. Etkinlik, izleyenlerden ve davetlilerden tam not aldı.
 Dâhi GEDİK / Editör ÖZEL
 Programa Ak Parti Niğde Milletvekili Muharrem Selamöoğlu, MHP Niğde Milletvekili Mümin İnan, Niğde Valisi Alim Barut, Niğde İl Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Bor İlçe Kaymakamı Kemalettin Sakin ve Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat katıldılar.
 Pazar günü saat 13.00’te başlayan Bor Ahmed Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Sosyal Salonunda yapıldı. Etkinlik çerçevesinde Türk Sanat Müziği Konseri vermek üzere  Ankara Elmadağ ilçesinden konuk  kısa adı EKSED olan Elmadağ kültür sanat ve eğitim derneği üyelerinden oluşan Türk Sanat Müziği Korosu kendilerini  kısaca tanıtarak, davetlilere  takdim etti. EKSED üyelerinin seslendirdiği ve sazla icra ettikleri birbirinden güzel Türk Sanat Müziği seçme, eserlerini, davetliler adeta çıt çıkarmadan ilgi ile izlediler.
İki bölümden oluşan programın ilk bölümünde seçme Türk Sanat Müziği eserleri beğeniye sunulurken, ikinci bölümde ise Tasavvuf ve ilahiler seslendirildi. Semazenlerin gösterisi ilgi ile izlendi. Bazı eserlerde, başta protokol üyeleri olmak üzere küçük büyük bir çok davetli seslendirilen esere eşlik etti. EKSED Türk Sanat Müziği Korosunun seslendirdiği her eseri dikkatle takip eden izleyenler programdan memnun ayrıldılar.
 Fotoğraf ve metin izinsiz alınamaz... [email protected]

Editör: TE Bilişim