Bor Belediye Başkanlığı tarafından Kayabaşı Park'ta düzenlenen yaz etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. 

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat'ın İlçeye kazandırdığı en güzel hizmetlerden birisi olan Bor Kayabaşı Park'ta bu yaz da sosyal etkinlikler devam ediyor. Gündüzleri parkta piknik yapan vatandaşlar geceleri ise hemen hemen her hafta bir sanatçının konserine katılıyor. 

BOR ÇOK ESKİ GÜNLERİNE DÖNDÜ... BORLULAR GECELERİ DIŞARDA... 
Bor Belediye Başkanlığı görevine geldiği ilk yıllarda  geceleri Borluları evlerinden çıkarağını,  onları daha sosyal, stresten uzak, eş ve çocukları ile birlikte Bor'da güzel yaz geceleri yaşatacağını çeşitli defalar iletmişti. Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, daha önce mezbelelik olan Bor Kayabaşını düzenleyerek, ilçeye bu bölgede eşi olmayan büyük bir park kazandırmıştı. İçinde dinlenme alanları, çay bahçeleri, çocuklar için oyun alanları, güneşin batışını izlemek için platformlar, lunapark, su dansı, havuz, herkesin ilgi ile izlediği çağlayanların yanı sıra park içine bir de binlerce kişilik  amfi tiyatro yani konser alanı yapılmıştı.  

Çevre illerden gelen bir çok hemşerimizin, misafirlerin büyük ilgisini çeken Bor Kayabaşı Parkı bu bölgede alanında tek olarak biliniyor. Park hizmete girdiğinden bu yana bir çok belediye aynı tarzda park yapmaya başladı. Sadece Borluların değil, Niğde'ye çevre illerden ve ilçelerden  gelen herkesin uğrak verdiği,  Bor Kayabaşı gündüz ve geceleri dolup taşıyor. Gündüz piknik yapan vatandaşlar geceleri ise Bor Belediye Başkanlığı organizesi ile düzenlenen konserlere katılıyor. 

NİĞDE'DE TEK SOSYAL ETKİNLİK YAPILAN YER BOR İLÇESİ
Hemen hemen her hafta bir sanatçının sahne aldığı parkta, bayramın 3. günü ünlü saz sanatçısı İsmail Altunsaray konuk oldu.  Kırşehirli saz ustası İsmail Altunsaray'ı izlemeye gelen binlerce kişiyi konser alanı almadı. Bir çok kişi dışarda izlemek zorunda kaldı. Sanatçı birbirinden güzel türkü ve bozlakları ile alanda bulunanları büyüledi. Zaman zaman sanatçıya eşlik eden konuklar, oyun havaları ile de coştu. 

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat her zaman ki gibi konser alanının ortalarında halkın içinde izledi. Çiftlik İlçesi Belediye Başkanı Serkan Güzel'inde katıldığı konser yaklaşık üç  saat sürdü. 

Konserde  Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, sanatçı İsmail Altunsaray'a  Borlu Ahmed Kuddusi Hz. lerinin divanını hediye etti. Başkan Erat,  Konukların bayramını kutlayarak başladığı  kısa konuşmada, sanatçı İsmail Altunsaray'a teşekkür ederken, gördüğü kalabalıktan ve ilgiden memnun şekilde " Sizler böyle oldukça, Bor ilçemizde güzel şeyler olacak, inşallah daha güzel günlerde, daha özel günlerde buluşacağız, hepinize saygılar sunarım" dedi. 

 
Editör: TE Bilişim