Bor Kayabaşı Park konser alanında dün düzenlenen ve yoğun ilgi gören  Havva Öğüt ve Ahmet Arslan konserinin ardından bugün de ünlü sanatçı Ahmet Selçuk İlkan ve Orkestrası konser verdi.

Bor İlçesinin en gözde mekanı Kayabaşı Park amfi tiyatro konser alanında sahne alan Ahmet Selçuk İlkan ve ekibi seslendirdiği bir birinden güzel eserler ile  alanı dolduran binlerce insana unutulmayacak  bir gece yaşattı. 

Konsere Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Bor Kaymakamlığına vekalet eden Altunhisar Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Bor İlçe Emniyet Müdürü Adil Öztırak, Ak Parti Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun, belediye meclis üyeleri, bazı sivil toplum kuruluş temsilceleri ve konser alanını dolduran binlerce kişi katıldı. 

Konser sırasında kısa bir konuşma yapan Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, "Unutulmaz şarkıların söz yazarı değerli sanatçı Ahmet Selçuk İlkan'ı ilçemizde ağırlarken siz kıymetli hemşerilerimizin göstermiş olduğu ilgiye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bizleri kırmayarak Bor Kayabaşı Park konser alanında sahne alan ve siz kıymetli hemşerilerimize unutulmaz bir gece yaşatan sanatçımıza ve ekibine şükranlarımı iletiyorum" dedi. 

Başkan Erat, günün anısına Ahmet Selçuk İlkan'a Borlu Ahmet Kuddusi Hazretlerinin bir kitabını da hediye etti. 

Niğde genelinde hemen hemen hiç bir sosyal etkinlik yapılmaz iken, Bor Belediyesinin düzenliği bu konser ve sosyal etkinlikler büyük ilgi görüyor. 
Editör: TE Bilişim