Niğde Belediyesi sosyal ve kültürel etkinliklerini hız kesmeden sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu "Ziyafet Sofrası" isimli tiyatro gösterisini Niğdelilerle buluşturan Niğde Belediyesi, dün de "Sıra Sende" adlı oyunun Kültür Merkezi'nde sahnelenmesini sağladı.

Niğde Belediyesi Kültür Müdürlüğü'nün organize ettiği ve İstanbul Üsküdar Tiyatrosu tarafından canlandırılan "Sıra Sende" isimli gösteri öğrenciler ve vatandaşların beğenisini kazandı. Madde bağımlılığının gençler üzerindeki olumsuz etkilerinin mizahi bir yaklaşımla anlatıldığı tiyatro gösterisini Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit de ilgiyle izledi.

Madde bağımlısı bir gencin, ailesinden, okulundan ve arkadaşlarından, çevresinden hatta kendisinden bile uzaklaşarak yaşadığı dramın intihara kadar sürüklenmesinin canlandırıldığı gösteri hem öğrenciler hem de veliler için ayrı ayrı mesajlar barındırdı.

Program sonunda İstanbul Üsküdar Tiyatrosu sanatçıları kendilerini davet etmelerinden dolayı öncelikle Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a, programa icabet eden Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit'e ve bütün Niğde halkına teşekkür  ederek öğrenciler tarafından ayakta alkışlandılar.

 

Editör: TE Bilişim