Niğde Belediyesi 4. Ramazan Etkinlikleri, Tasavvuf Müziği konseri ve Türk Halk Müziği konserleriyle devam etti. Etkinlik alanı hınca hınç doldu.


20 Temmuz tarihinde eski terminal alanında başlayan Ramazan etkinlikleri 12 Ağustos Pazar günü Fatih Kısaparmak konseriyle sona eriyor. 3 Ağustos Cuma günü gerçekleşen Tasavvuf Müziği konseri yoğun ilgi gördü. Sedat Uçan, Celalettin Ada ve Fatih Soylu birbirinden güzel eserlerini seslendirdi. Program sonunda tasavvuf müziği sanatçılarına katılımlarından dolayı teşekkür eden Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu sanatçılara günün anısına çiçek ve Niğde'yi tanıtıcı hediyeler verdi.


Ramazan Etkinliklerinin beşinci programında yaşanan yoğun katılımın yanı sıra, altıncı program Bedia Akartürk konserine olan ilgi nedeniyle etkinlik alanı doldu taştı.


Türk Halk Müziğinin efsane ismi Bedia Akartürk yoğun kalabalığa hitap etti ve katılımcılara buğulu sesiyle muhteşem bir türkü ziyafeti sundu. Alanı hınca hınç dolduran kalabalığa seslenen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Bu yıl 4.sünü düzenlediğimiz Ramazan etkinliklerinin de beğenildiğini alanı dolduran kalabalıktan anlıyoruz. Biz halkımızın her zaman hizmetindeyiz. Hizmetinde olmaya da devam edeceğiz. Değerli sanatçımıza Belediye Başkanlığı ve tüm Niğdeli hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Sanatçımız Bedia Akartürk'ü kutluyorum" dedi.


Niğde'de yoğun bir kalabalıkla buluşmaktan mutlu olduğunu dile getiren sanatçı Bedia Akartürk; "Niğde Belediye Başkanı Sayın Faruk Akdoğan'a düzenlediği Ramazan etkinliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan'ı Allah başımızdan eksik etmesin" dedi.


Yaklaşık 2 saat sahnede kaldığı süre boyunca katılımcıları türküleriyle coşturan sanatçı Bedia Akartürk'e Belediye Başkanı Faruk Akdoğan katılımlarından dolayı Niğdeliler adına çiçek verdi.


4. Ramazan Kültür ve Sanat Etkinlikleri 10 Ağustos Cuma Günü İbrahim Sadri şiir dinletisi, 11 Ağustos Cuma günü Mustafa Durmuş ve Recep Arslan Tasavvuf Müziği Sema Mukabelesi, 12 Ağustos Pazar günü Fatih Kısaparmak konseri ile sona erecek.



Editör: TE Bilişim