Kırşehir Belediyesi Gençlik Merkezi Müzik Topluluğu ve Halk Dansları Topluluğu, Niğde Üniversitesi Müzik Eğitimi Bölümü öğrencisi Eyüp Köysüren şefliğinde “Garip” isimli bir konser verdi.

Niğde Üniversitesi  Kongre ve Kültür Merkezi Salon 1923’te gerçekleştirilen konsere Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Rektör Prof. Dr. Adnan Görür, akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ve davetliler katıldı.


Muharrem Ertaş ve Neşet Ertaş’ın türkülerinden oluşan konser programı Neşet Ertaş’ın hayatının seslendirilmesiyle başladı. Toplam 14 eserin seslendirildiği konser, Kırşehir Belediyesi Gençlik Merkezi Halk Dansları Topluluğu’nun gösterileriyle sona erdi.


Konser sonrası Kırşehir Belediyesi Gençlik Merkezi Müzik Topluluğu ve Halk Dansları Topluluğu adına Kırşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Halil Çalışır’a Belediye Başkanı Faruk Akdoğan tarafından, Müzik Eğitimi Bölümü öğrencimiz Eyüp Köysüren’e ise Niğde Üniversitesi  Rektör Prof. Dr. Adnan Görür tarafından üniversitemiz anı tabağı takdim edildi.

 

Editör: TE Bilişim