Her yıl Niğde Üniversitesi tarafından düzenlenen Bahar Şenlikleri bu yıl Niğde Belediye Başkanlığının katkılarıyla gerçekleşiyor. Niğde Belediye Başkanlığı 12 Mayıs Pazartesi günü Kıraç, 13 Mayıs Salı günü İrem Derici, 14 Mayıs Çarşamba günü Emre Aydın’ı Niğde Üniversitesi gençliğiyle buluşturacak.


Niğde Üniversitesi  tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Bahar Şenlikleri” 12-16 Mayıs 2014 tarihleri arasında yapılacak.

Niğde Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl 12.si düzenlenecek olan Niğde Üniversitesi Bahar Şenlikleri’nde Niğde halkı müzik ve eğlenceye doyacak.

Her günü dolu dolu geçecek olan şenliklerde Niğde Belediye Başkanlığının katkılarıyla birbirinden ünlü sanatçılar sahne alacak. Niğde Üniversitesi şenlik alanında, öğrencilere ve halka yönelik hizmet vermek üzere tanıtım ve satış stantlarıyla lunapark kurulacak.


Niğde Belediye Başkanlığının Niğde Üniversite gençliği başta olmak üzere Niğde halkı için katkı sağladığı Niğde Üniversitesi 12. Bahar Şenlikleri kapsamında 12 Mayıs’ta Kıraç, 13 Mayıs’ta İrem Derici, 14 Mayıs’ta Emre Aydın 15 Mayıs’ta DJ Sıla Özbek ve 16 Mayıs’ta da Urfa Sıra Gecesi Grubu sahne alacak.

Niğde Üniversitesi 12. Bahar Şenlikleri kapsamındaki tüm etkinlik ve konserler Niğde Üniversitesi Merkez Yerleşkesi içerisinde bulunan Anıt Alanı’nda gerçekleştirilecek. Her akşam 20.30’da başlayacak olan konserlerin yanı sıra gündüz de kulüpler ve öğrenciler tarafından düzenlenecek çeşitli etkinlikler yer alacak.

Editör: TE Bilişim