Niğde Üniversitesi 2012 yılı 11. Bahar Şenlikleri Hande Yener’in muhteşem konseri ile son buldu.



Haber : Selim GÖKEL
Fotoğraf: Erdal GÜÇER


Niğde Üniversitesi Bahar şenliklerinin son günü Çarşamba gecesi sahne alan sanatçı Hande Yener, Niğde Üniversitesi öğrencilerini coşturdu. Niğde Üniversitesi öğrencilerinin yanında Niğde ve Bor ve çevre ilçelerden konseri izlemek için gelen binlerce seyirci Hande Yener’in konserini izledi.

Akşam 21:00 saatlerinde sahne alan Hande Yener eski ve yeni çıkacak albümünden  parçalar seslendirdi. Hande Yener’e 5 kişilik bir dans ekibi eşlik etti ve geceye renk kattılar.  Niğde Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Adnan Görür sanatçı Hande Yener’e günün anısına Niğde Üniversitesi rölyefinin olduğu bir tabak takdim etti ve kendisine teşekkür etti.



NİĞDE’DE BU TÜR ETKİNLİKLERİN AZ OLMASI ÜNİVERSİTENİN BAHAR ŞENLİKLERİNE İLGİYİ ARTIYOR.

Niğde’de bu tür etkinliklerin az olması Niğde Üniversitesinin Bahar Şenliklerine ilgiyi artırıyor, bu güne kadar görülmemiş bir kalabalık havaların mevsim normallerinin üzerinde soğuk olmasına rağmen şenliklere Niğde Üniversitesi öğrencilerinin yanın da  son gün Hande Yener konserine çoğunluğu gençlerden oluşan Niğdeliler   büyük  ilgi gösterdi.


Binlerce kişi Niğde Üniversitesi Yerleşkesini doldurdu. Trafik ekiplerinin yanı sıra Jandarma giriş çıkışlarda ve konser alanında geniş güvenlik tedbiri aldı. Niğde’den ve Bor’dan bir çok esnaf satış ve tanıtım standı açtı ve son gece oluşan kalabalık esnafın yüzünü güldürdü.


Bu yıl 12-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen şenlik, Merkez Yerleşke Anıt Alanı’nda düzenlenen açılış töreni ile başladı. Şenliğin gündüz etkinlikleri arasında öğrenci topluluklarının verdiği konserler ve çeşitli yarışmalar yer alırken akşam konserlerinde sırayla Grup 84, Şanlıurfa Sıra Gecesi Ekibi, Mustafa Ceceli, Zafer Albayrak ve Hande Yener sahne aldı.


Bahar Şenlikleri Hande Yener konseri ardından  havai fişek gösterisi ile son buldu.


Mustafa CECELİ Konseri Haber ve Fotoğrafları için TIKLAYIN

Niğde Üniversitesi Bahar Şenlikleri Başladı... Grup 84 Konseri TIKLAYIN




Editör: TE Bilişim