Ankara Bor-Der geçtiğimiz haftasonu Başkent’te yaşayan Borlu hemşerilerimiz ve davetlilerine yönelik bir program düzenledi.
 
Dâhi GEDİK/Editör ÖZEL
Geçtiğimiz pazar günü gerçekleşen program çerçevesinde  ilçemizin geleneksel damak tadlarından olan Arabaşı çorbası ikram edildi.
Programla ilgili www.borhaber.net Editörü Dâhi GEDİK’e açıklama yapan Bor’lu hemşerimiz  Ankara İl Genel Meclis Üyesi ve BorDer Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Selamoğlu etkinlikle ilgili şunları ifade etti ; “ Yönetiminde bulunduğum BORDER Ankara yönetimi olarak Ankara’daki hemşerilerimize arabaşı ikramında bulunduk. birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek dostluk ve muhabbetimizi geliştirmek amacı ile 27 şubat tarihinde bir araya geldik. Dernek Başkanı Emrah Mengi, yönetim üyelerinden bendeniz Serdar Selamoğlu, Berran Altuntecim, Mehmet Çetin ve Ercüment Onay, faaliyetlerimizin Bor’da ki hemşerilerimiz tarafından duyulması derneğimizin tanıtımı için katkı sağlıyacağı kanısındayım.” dedi.
 Başkent’te bir çok üyesi bulunan  BorDer’ în yemeğine Ankara Cemiyet hayatının önemli isimleri ve çok sayıda saygın misafir de katıldı.
 Fotoğraflar izinsiz alınamaz... Borhaber.net'e aittir.
Editör: TE Bilişim