Kaynak Kültür Yayın Grubu Editörü Yazar Ali Demirel Niğde'ye gelerek "Efendimizin (Sav) Aile Hayatı" konulu konferans verdi.

Haber : Enes Can ÖZMEN 

Niğde Köy-der Derneği tarafından düzenlenen organizasyonda yazar Ali Demirel Peygamber Efendimizin(Sav) Aile hayatı hakkında bilinmedikleri anlattı. Efendimizin (Sav) hane saadetlerinden bilgiler veren yazar Demirel, Aile Reisi olarak Efendimizi nasıl anlamımız gerektiğini konularında bilgiler verdi. Demirel; "Efendimizin (Sav) 3 güzel erkek ve 4 güzel kız olmak üzere 7 çocuğunun olduğunu  bu çok değerli çocuklardan sadece Hz. Fatıma'nın Peygamber Efendimizden(sav) sonra vefat ettiğini, diğer 6 tane çocuğun Peygamberimizden(Sav) önce vefat etiğini" anlattı. Evlat acısının ne kadar zor olduğunu anlatan yazar "Düşünün ki siz 6 evladınızı toprağa veriyorsunuz" dedi. Efendimizin(Sav) kızları ; 1. Zeynep(r.a), 2.Rukayye (r.a), 3.Ümmü Gülsüm (r.a), 4.Fatıma (r.a) Erkek evlatları:  1. Kasım (r.a),2. Abdullah (r.a), 3.İbrahim (r.a)

Yazar, Efendimiz (sav)'in bir "Kul Peygamber" olduğuna vurgu yaparak, dünyalık hiç bir şeyinin olmadığından ve evlerinin küçücük tek odalı olduğunu.'ifade etti.


Konferans sonrasında yazar Ali Demirel yazdığı kitapları imzalayarak okurlarıyla kucaklaştı.







Editör: TE Bilişim