Türk Ocakları Niğde Şubesi ve Turaneli Derneği tarafından 5 Mayıs 2019 Pazar günü Niğde Kızılelma Parkında Türkçülük Şöleni düzenlendi. 

 Şölene Niğde Belediye Başkanı   Emrah Özdemir, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı  Şevket Katırcıoğlu, KamuSen İl Başkanı   Adnan ÖZER, Niğde İl Müftüsü  Mehmet Sırrı Şık, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Sendikaların ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Şube Başkanları, Türk Ocaklı Gençler, Üniversite öğrencileri ve Niğdelilerin katılımıyla gerçekleşti.

Şölende Türk Dünyasından gelen öğrenciler  tarafından oyunlar, şiirler okundu, çeşitli gösteriler yapıldı. Türk Dünyasının birlik ve beraberliği vurgulandı. Türk Ocakları Niğde Şube Başkanı Prof. Dr.   Metin Hakan Severcan desteklerinden dolayı Niğde Belediye Başkanı Sayın Emrah Özdemir'e teşekkür etti. Niğde Belediye Başkanı Sayın Emrah Özdemir'de kısa bir konuşma yaptı ve çalışmaları için Türk Ocakları Niğde Şubesine teşekkür etti. Türk Ocaklarının çok önemli bir görev ifa ettiğini ve son nefesine kadar Türk Milleti için çalışacaklarını söyledi.

Öğrencilerimizin konseri ve pilav dağıtımı ile şölen sona erdi.

Editör: TE Bilişim