Niğde’nin Merkezine bağlı Nar Köyünde düzenlenen “10. Geleneksel Nar Köyü Şenlikleri” önceki gün yaklaşık 2 Bin 500 kişinin katılımı ile yapıldı.

 

 

AK Parti Niğde Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde İl Meclis Başkanı Erdal koçyiğit ve Çevre belde Belediye Başkanları ile Köy muhtarlarının katıldığı Nar Köyü Şenlikleri saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşının söylenmesi ile başlatıldı.

 

Kur’an-ı Kerim okunmasından sonra Niğde Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, selamlama konuşması ile katılımcılara hitap ettiler.

 

Nar Köyü Muhtarı Kazım Göktaş, birlik beraberliklerini bir kez daha sergilediklerini belirterek bu şenlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Nar Mahallesi Muhtarı Adem Çankaya ise; “10. Kez düzenlenen Şenliğimizde her yıl katılımın daha fazla olduğunu görüyoruz. Birlik beraberlik bu zamanlarda gösterilir. Dernek başkanımıza ve yönetimine teşekkür derim” şeklinde konuştu.

Nar Mahallesi Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yakup Bostan; “10. Düzenlenen Şenliğimizde birlik beraberliğimizin Bir kez daha göstermişlerdir. Şahsım ve yönetimim adına hepinize şükranlarımızı sunuyorum. Derneğimiz yeni kurulmasına rağmen kısa zamanda güzel işler yaptı bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

İzmir Dernek Başkanı Kamil Aydın Niğde Derneği ve Yönetimime emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizlere ev sahipliği yaptılar. Bizleri buralar da buluşturuyorlar” diye konuştu.

 

Geleneksel Nar Köyü Şenliklerinde; “Gençlik Spor İl Müdürlüğü Tekvando Grubunun Gösterileri”, “Deve Oyunu, Çuval ve Yumurta Yarışmaları yapıldı. Yarışmalar Sonunda çocuklar çeşitli hediyeler verildi.

 

  

Editör: TE Bilişim