Yüce Türk Milleti’nin varlık ve bekası için kararlılıkla mücadele eden Kahramanlarımızın Gaziler günü kutlu olsun.

Bugün; Yüce Türk Milleti’nin M.Ö 209 tarihinde Oğuz Kağan’la başlayan zincirin son halkası olan Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e TBMM tarafından üstün komutanlık dehası, cesaret ve kahramanlığın kadirşinas milletçe takdir edilişinin nişanesi olarak Gazilik unvanı ve Mareşal rütbesi verildiği günün yıl dönümüdür.

Kutsal vatan görevinizi hakkıyla yerine getiren sizler; 2200 yıllık Türk Milletinin tarihinin şerefli tanığı şanlı üniformanızı kanlarınızla taçlandırıp gazi unvanı alarak vatanın, milletin, bayrağın ve istiklalin ne denli paha biçilmez değerler olduğunu, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kahraman mensuplarının bu ulvi değerleri yaşatmak uğruna neleri göze alabileceğini gösterdiniz.

Ey Yüce Türk askeri; taşıdığın bu yüce ruh var oldukça, bölünmez bütünlüğümüze ve milli birliğimize kast edenlerin kirli emelleri asla gerçekleşmeyecektir.

Gaflet dalalet ve hıyanet içinde olan zihinleri kirli hainlerin her türlü ihanetinin yaşatıldığı bugünlerde de dik duruşunuz, yeni kuşaklara örnek olacaktır.

Her şehidin intikamı alınacaktır.

Her gazinin bedeli ödetilecektir.

Sevgili kahraman gazilerimiz

Müsterih olun.

Sizlerle Türk Milleti gurur duyuyor.

Sizlerle dava arkadaşlarınızla birlikte gurur duyuyorum.

Nurullah AYDIN