Şenol Bengü; Mutluluğun resmi budur...

Bor İlçesi Harım Mahallesinde engelli ailenin engelli iki çocuğuna İstanbul’daki Niğdeli iş insanlarından tekerlekli akülü engelli aracı yardımı yapıldı.

Bor İlçesi Harım Mahallesinde bulunan engelli bir aile kendisi de aslen Harım Mahallesinden olan iş insanı Şenol Bengü’den iki engelli çocukları için geçtiğimiz hafta akülü tekerlekli sandalye talebinde bulundular. Ailenin bu talebini İstanbul’a gider gitmez yerine getirmek için Niğdeli iş insanları görüşen Şenol Bengü,  İstanbul’da ticaret ile uğraşan hemşerilerimiz  Recep Güneykaya, Koyunlulu Şevket Mutlu, Borlu iş insanı Mustafa Güleç ve kendisinin de katkıları ile son model akülü iki adet elektrik sandalye temin ettiler.

Kız ve erkek kardeş iki Borlu genç engelli hemşerilerimizi sevindirmek için akülü sandalyeleri alarak Bor İlçesine gelen Şenol Bengü engelli aileye sandalyeleri teslim etti.

Akülü sandalyeleri gören engellilerin sevinçleri görülmeye değerdi. Aileleri ve engelli gençler kendilerine yapılan bu yardımdan dolayı İş İnsanları Şenol Bengü, Recep Güneykaya, Şevket Mutlu ve Mustafa Güleç’e teşekkürlerini iletti.

Daha önce de yine aynı şekilde Altunhisar İlçesi Karakapı Kasabasında bir engelli vatandaşımıza akülü sandalye hediye eden Şenol Bengü, Borlu ailenin sevincinden çok mutlu olan İş İnsanı Şenol Bengü “Bana mutluluğun resmini çizer misin diye sorsalar. İşte Mutluluğun resmi derim” şeklinde konuştu.