• DOLAR 32,34 %0.17
  • EURO 35,22 %0.06
  • ALTIN 2.247,58 %0.18
  • BİST100 %
  • BITCOIN 65.650 %-3.35
  • ETHERIUM 3.410 %-6.01
4°

Meb Haberleri

meb haberleri ve güncel meb gelişmeleri, meb ile ilgili tüm video, meb fotoğrafları ve meb haberleri Niğde Bor Haberleri sitemizde


EĞİTİM

aldığı "Millî Eğitim Bakanlığı Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme/Sertifikasyon Uygulama Yönergesi" hazırlandı.

EĞİTİM

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 19 milyon öğrenci, 19 Ocak Cuma günü karnelerini alarak on altı...

EĞİTİM

MEB aracılığıyla resmi ve özel ortaokullar ile liseler bütününde gerçekleştirilecek olan birinci dönem ikinci yazılı sınavları bu hafta yapılacak.

EĞİTİM

Niğde Milli Eğitim'de Kadın Öğretmen Çok... Kadın Müdür Yok! ... Neden?

ALTUNHİSAR

Niğde HEM Müdürü olarak 8 yıldır başarılı bir şekilde görev yapmakta iken Altunhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak ataması çıkan...

EĞİTİM

Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğünce il genelinde öğrencisi bulunmadığı için kapalı bulunan 14 okul Köy Yaşam Merkezi haline getirildi.

EĞİTİM

Listede gösterilmeyen okullara atamalar yapılmış.

EĞİTİM

Niğde’de ilkokul, ortaokul ve lisede 405 okulda eğitim-öğretim gören 72 bin 375 öğrenci Cuma günü karne sevinci yaşayacak.

EĞİTİM

Yaşar, "Telafide Ben De Varım" programı kapsamında öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

EĞİTİM

Okullar ne zaman açılacak sorusu için bir süredir devam eden araştırmalar, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından yanıtlandı.