• DOLAR 32,57 %0.13
  • EURO 35,01 %-0.08
  • ALTIN 2.439,75 %0.14
  • BİST100 9.717 %-0.05
  • BITCOIN 64.700 %0.94
  • ETHERIUM 3.185 %2.24
18°

Etkinlik Haberleri

etkinlik haberleri ve güncel etkinlik gelişmeleri, etkinlik ile ilgili tüm video, etkinlik fotoğrafları ve etkinlik haberleri Niğde Bor Haberleri sitemizde


EĞİTİM

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitemizde yenilenen Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Yönergesi ile proje destekleri hakkında ilgilendirme programı düzenlendi.

BOR - NİĞDE

Bor Mahmut Özenç Özel Eğitim Okulu’nda ‘2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’ etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

SİYASET

MHP Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat'ın son seçim programına binlerce Borlu katıldı. Adeta 31 Mart Gecesinin provası yapıldı.

BOR - NİĞDE

12 Mart 1921 İstiklal Marşı’nın kabul edilişinin 103. yılında Bor Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi öğrencileri tarafından etkinlik düzenlendi.

GÜNCEL

Jandarma Havacılık etkinlik ve faaliyetlerine ilişkin lisanlı ürünlerin satıldığı JHV – STORE Tırı Bor İlçesinde.

GÜNCEL

Kahramanmaraş merkezli depremlerin birinci yılı çerçevesinde Niğde’de hayatlarını kaybedenler için anma programı gerçekleştirildi. Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri...

EĞİTİM

Bor İlçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması yapıldı. Bor Şehit Ramazan Konuş Fen Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin etkinlikleri göz doldurdu.

SPOR

Niğde’de Amatör Spor Haftaları etkinlikleri kortej yürüyüşüyle başladı.

BÖLGEMİZ

Ünlü Fotoğraf Sanatçısı Oyuncu TFGK kurucusu Barış Kerim Cesur Kayseri Bünyan Belediyesine konuk oluyor. 

EKONOMİ

"Geçim İttifakı" sloganı ile Saadet Partisi Niğde İl Gençlik Kolları Başkanı Miraç Baykul ve Saadetli Gençler Niğde merkez PTT karşısında...