Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ziyaret zincirine devam ederek hizmet için fikir ve gönül birliği içerisinde herkesi dinlemeye devam ediyor.

 

Hizmet üretirken vatandaşın ve Niğde'ye hizmet etme gayreti içerisinde olan sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerle fikir birliği oluşturmak için ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Faruk Akdoğan vatandaşın derleriyle dertlenip sevinçlerine ortak oluyoruz. Niğde'ye hizmet yolunda hep beraber yürüyoruz şeklinde konuştu.

 

Ziyaretlerine MÜSİAD ile devam eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Ziyaret programlarına ana muhalefet partisinin İl Başkanlığından başlayarak, diğer siyasi partilerimizi, daha sonra odalarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızın tamamını  kooperatifleri de içine dahil ederek ziyaret zinciri oluşturduk. Ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Ziyaretlerimizde belediyenin şu anda uygulamakta olduğu sizin yanlış bulduğunuz bir programı, bir projesi varsa  bunların bize dile getirilmesini ve yeniden değerlendirilmesini, bir başka taraftan da şehrimizde şöyle bir hizmet olursa, Belediye olarak şu hizmeti de getirirseniz şehrimiz daha fazla faydalanır diyebilinecek bir düşünce bir proje varsa bunları sorarak ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu tür düşünceler Belediye Başkanlığımıza bildirilir aktarılırsa biz o noktada da bir çalışma yaparız. Sonuçta şehir bizim şehrimiz. Bu şehirde yaşıyoruz, Allah ömür verdikçe de yaşayacağız. Şehrimizi belediyecilik açısından bir adım daha nasıl öne götürürüz, nasıl geliştirip güzelleştiririz bunun gayreti içerisindeyiz. Bu bağlamda tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımızı, toplumun değişik katmanlarını temsil eden kuruluşlarımızı ve her parçaya biz ulaşmaya, onlarla beraber olmamaya çalışıyoruz. Hiç bir siyasetçi arzu etmez, seçimden önce geldiler gittiler, seçimden sonra unuttular şeklinde konuşulmasını. Hizmet edeceğiz, çalışacağız, koşacağız, koşturacağız. Vatandaşın yanında olmak, onların dertlerine çözüm bulamasak bile dertleşmek dertlerini azaltır, insanları hafifletir. Sevinçlerine de ortak olunduğu zaman sevinçler büyür" dedi.

 

MÜSİAD Başkanı Hüsamettin Gümüştepe; "Sivil Toplum Kuruluşlarına vermiş olduğunuz önemden dolayı teşekkür ediyoruz. Sivil Toplum Kuruluşları toplumumuzda atar damar olmasa da kılcal damarlardır" şeklinde konuştu.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ziyaretleri çerçevesinde Memur-Sen Niğde Şube başkanlığını da ziyaret ederek Memur-Sen Niğde Şube Başkanı Hasan Orhan, Bem-Bir-Sen Niğde Şube Başkanı Ergün Yılmaz ve Diyanet-Sen Niğde Şube Başkanı Murat Dündar ile bir araya gelerek fikir birliği içerisinde Niğde'nin daha güzel mesafeler kat edebilmesi için istişarede bulundu. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren şube başkanları Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a görevinde başarılarının devamını dileyerek gerçekleştirdiği ziyaretlerin Niğde için önemli bir adım olduğunu söylediler.

 






Editör: TE Bilişim