Niğde Eğitim-Bir-Sen İl Temsilcisi Celalettin Özüdoğru , Mardin’de silahlı saldırıya uğrayarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kenan Erdem’için bağsağlığı ve terörü kınama mesajı yayınladı.
 
Mardin’de silahlı saldırıya uğrayarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kenan Erdem’e rahmet, ailesine başsağlığı dileyen Eğitim-Bir-Sen Niğde Şube Başkanı Celalettin Özüdoğru, “Niğdeli eğitimciler olarak yüreğimiz bir kez daha yanmıştır. Şehidimize Allah’tan rahmet dilerken; terörle mücadelede, topyekûn kararlılık ve işbirliği içinde gerekenin yapılmasına yönelik beklentilerimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.
 
Ülkemizin birlik ve beraberliğine, milletimizin barış ve huzuruna yönelik bu tür menfur saldırıları bir kez daha lanetlediklerini belirten Özüdoğru, saldırının demokratikleşme ve terörle mücadelenin gündemde olduğu, terörden beslenenlerin ekmeğinin elinden alınmasına yönelik çalışmaların olduğu bir dönemde yapıldığına dikkat çekti.
 
Şehit Jandarma Uzman Çvş. Kenan Erdem’in büyük ve anlamlı bir törenle toprağa verildiğini hatırlatan Özüdoğru, puslu hava özlemiyle yanıp tutuşanların bu umutları kursaklarında kalacağını söyledi. Eğitim-Bir-Sen Niğde Şube Başkanı Özüdoğru, “Milletimiz, birlik ve beraberlik içinde terörün üstesinden gelecek azim, güç ve kararlılığa sahiptir. Karanlık emelleri uğruna askerimizin kanını akıtan, milletimizi tedirgin etmeyi hedefleyen eli kanlı terör örgütü asla hedefine ulaşamayacak, hak ettiği karşılığı mutlaka alacaktır.” dedi.
 
Niğde’nin şehidini bağrına bastığını belirten Özüdoğru, “Bu duygu ve düşüncelerle, şehidimize Allah'tan rahmet diliyor, başta ailesi olmak üzere tüm Niğdelilere başsağlığı diliyoruz.” dedi.
Editör: TE Bilişim