Hayırsever Mehmet koç zengin alıp fakire vererek arada köprü görevini görürken hayırsever vatandaşlarımızın yaptıkları yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Yıllarca yaptığı yardımlarla dağıttığı bayramlık elbiselerle adeta kimsesizlerin kimsesi olmaya devam eden Hayırsever Mehmet Koç’tan yıllarca yardım alan ihtiyaç sahipleri Koç’a teşekkür etti.

20 yıldır Mehmet Koç’u dağıttığı yardımdan yararlandığını ifade eden Yasemin Nebile; “Ben 20 senedir buradan yardım alıyorum. Hocamızdan Allah Razı olsun, düşünüyor bizi. Bizim ne ihtiyacımız olsa Mehmet abiye söylüyoruz oda bizim ihtiyaçlarımızı Ramazan Ayında gıda yardımından iftarlıklarımıza, Bayramlarda çocuklarımızın bayramlıklarını veriyor. Hem bizleri yaptığı yardımlarla memnun ediyor, hem de çocukları memnun ve mutlu ediyor. Allah razı olsun” dedi.

Bir başka ihtiyaç sahibi Güler Kumak ise, 20 senedir Mehmet Abiden yardım alıyoruz. Bizlere maddi ve manevi her alanda desteğini görüyoruz. Ramazan ayında sosyal marketimiz kapandı oradan yapılan yardımı biz buradan telafi ettik. Mehmet Abi bize sürekli yardım ediyor, onun sayesinde pek bir sıkıntı çekmiyoruz. Mehmet Abinin burada bize maddi ve manevi her desteği geçiyor. Biz Ramazan boyu alacağımız yardımı aldık bize o yardım etti. Allah ondan Razı olsun. Belediyemizden de Mehmet hocamıza sosyal destek vermesini istiyoruz. Başkanımızdan da Mehmet Hocaya yardım etmesini istiyoruz” diye konuştu

22 senedir yapılan yarımlardan faydalandığını ve faydalanmaya devam ettiğini söyleyen Ayşe Kurt; “ bede yaklaşık 22 senedir Mehmet hocamdan yardım alıyorum Allah Razı olsun. Bizi kimseye muhtaç etmiyor en azından. Sosyal yardımlaşmadan aldığımız markette bu ay gene deterjanımızı her şeyimizi oradan aldık. Biz eşlerinden ayrılmış olan bayanlar olarak sosyal ekonomik destek istiyoruz” dedi.

Eşin ayrıldıktan sonra 11 yıldır Mehmet Koç’un dağıttığı yardımlardan alan Şeyda Teke; “ben 11 senedir eşimden ayrıyım ve 11 senedir Mehmet hocamızın bize maddi manevi desteğini gördüm ve görmeye de devam ediyorum. Gittiğim zaman hiç kapıdan geri çevrilmedim, gayet güller yüzlü tatlı dilli bir baba gibi bize her zaman yardımcı oldu. Bu bir oruç için geçerli değil Ramazan ayının dışında da bize yardımı çok oldu. Allah ondan razı olsun, Allah onu başımızdan eksik etmesin. Tek başına Mehmet Hoca olmuyor onun yardımsever insanlara ihtiyacı var” dedi.

Bir diğer ihtiyaç sahibi Senem Aktay ise; “ 11 buçuk sene oldu eşimden ayrılalı. 20 senedir Mehmet abiden alıyoruz yardımları. Bize bir baba gibi destek oluyor, onun sayesinde ayakta duruyoruz.  Biz artık iş imkanı istiyoruz, çalışmak istiyoruz . Bir başka ihtiyaç sahibi Semra Çeliktaş, bende Mehmet hocamdan çok yardım gördüm. Allah razı olsun. Bizi sıkıntıda darda bırakmadı Allah ondan razı olsun. Mehmet hocamıza desteklerini bekliyoruz “ dediler.

Yaklaşık 20 ile 25 senedir ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere yaptığı yardımlarla vatandaşlar tarafından sevilen Hayırsever Mehmet Koç’a yardımlarda bulunduğu ailelerde teşekkür eder Mehmet Koç’a zengin maddi durumu iyi olanların destek olmalarını istediler.
 
 
Editör: TE Bilişim