Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şubesi Başkanı Ramazan Yıldız, İçişleri Bakanlığı tarafından şehit yakınlarının memuriyete atanmaları konusunun takipçisi olduklarını söyledi.

 

 

Atamaları yapılan  şehit yakınlarının atandıkları kurumlarla görüşerek göreve başlamalarına yardımcı olduklarını belirten Yıldız, Niğde Adliyesine atanan Mustafa Dildari’, İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Numan Güneş’in Devlet Hastanesinde göreve başlaması sağlandığını vurguladı.

 

 

Başkan Ramazan Yıldız; “En son olarak Çiftehan’daki şehidimiz Gökhan Öz’ün kız kardeşinin Konya Defterdarlığı ermine atamasının yapılması ve bu şehidimizin emanetinin görev yerinin belirlenmesi de yine derneğimizce Kurum Müdürleriyle görüşmeler yapılarak sağlanmıştır” dedi.

 

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şubesi Başkanı Ramazan Yıldız, gelişmelerle ilgili kamuoyunu bilgilendirirken şunları söyledi:
“Şehit Gökhan Öz’ün kız kardeşi Özlem Akbal’ın evinin Konya Ereğli’de olmasından dolayı bu kardeşimizin görev yerinin evine en yakın bir ilçede olmasını bizlerden talep etti.

Konya Defterdarlığı Personel Müdürü Özlem Ertap hanımefendiyle yapılan görüşmeler sonucunda Ereğli’ye en yakın Halkapınar ilçesine görevlendirilmesi sağlandı. Bu sorunumuzun çözülmesinde bizlere yardımcı olan Konya Defterdarı ve Personel Müdürüne Derneğimiz adına teşekür ederiz. ^

 

 

Ve bu şehit ailelerimize ve gazilerimize yapmış olduğumuz yardımlardan gurur duyduğumuzu bir kez daha söylüyorum. Çünkü bu şehit yakınları bizlere şehitlerimizin emanetidir onlara sahip çıkmak ta  bizlere düşen bir görev olduğunun bilincindeyiz.

Dün idrak ettiğimiz mübarek beraat kandili nedeniyle  tüm şehit ailelerimizin ve gazilerimizin, ailelerinin ve niğde halkımızın mübarek beraat kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.”


 

 

Editör: TE Bilişim