Niğde Belediye Başkanlığı hizmetlerine şehrin tüm mahallelerinde devam ediyor.

 

Niğde genelinde belediye çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde su hattı, kanalizasyon hattı, yağmur suyu hattı çalışmaları yapılan Yenice Mahallesinde  üst yapı çalışmalarına geçildi. Hizmetin kesintisiz devam ettiği Yenice Mahallesinde kaldırım ve sıcak asfalt çalışmalarına geçildi.

 

Şehrin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırma gayreti içerisinde çalışmalarını devam ettiren Niğde Belediye Başkanlığı Yenice Mahallesinde devam eden çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulacağını belirtti.

 

Hazım Tepeyran Caddesinde refüj çalışması

 

Niğde genelinde kavşak ve refüj çalışmalarına önem veren Niğde Belediye Başkanlığı şehir genelinde refüj ve kavşakların yeşillendirilmesini ve insan, doğa bütünlüğünü sağlayarak huzurlu bir şehir oluşturmanın gayreti içerisinde çalışmalarını devam ettiriyor. Bu kapsamda daha önce yapılan refüj ve kavşak çalışmalarına Arapdede Caddesi olarak da bilinen Hazım Tepeyran caddesini de ekleyen Niğde Belediye Başkanlığı caddede refüj çalışması başlattı. Öte yandan cadde üzerinde bulunan Arap Dede mezarı çevresi de düzenleniyor.

 

Yenice Mahallesinde alt yapıdan sonra üst yapı

 

Çalışmaları her fırsatta yerinde inceleyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Yenice Mahallemizde geçtiğimiz günlerde kanalizasyon hattı çalışması gerçekleştirdik. Diğer yandan içme suyu ve yağmur suyu hatlarını yeniledik. Önceliğimiz alt yapı. Çalışmalarımızı bu düşünce ile devam ettiriyoruz. Yenice mahallesinde çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor" şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim