Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan alt yapı çalışmalarının kaldığı yerden ikinci dönemde de devam ettiklerini belirterek çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü söyledi.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ikinci kez göreve seçildiği günden bu güne yapılan hizmetlere kaldığı yerden son sürat devam ederek Niğde'nin ve Niğdelinin geleceği için alt yapıdan üst yapıya önemli yatırımlarla Niğde'yi geliştirmeye devam ediyor.

 

Yenice Mahallesi Barış Caddesinde yapımına başlanılan alt yapı çalışmalarını incelemelerde bulunan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Yılların problemlerini çözmek için alt yapıya ciddi manada kaynak ayırdık

 

Alt yapıda geçen 5 yıllık dönemde önemli mesafeler kat ettiklerini belirten Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "2009 yılında göreve geldiğimizde başlattığımız alt yapı çalışmalarını sürdürüyoruz. 2014 yılının bahar aylarıyla ve ikinci dönemin de başlangıcıyla beraber yarım kalan yerlerimizin, sıkıntılı olan bölgelerimizin alt yapı çalışmalarını Niğde'mizin en eski mahallesi olan Yenice  Mahallemizde ve diğer mahallelerimizde sürdürüyoruz. Şehrimizin farklı 4 ayrı noktasında özellikle kanalizasyon, içme suyu ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bu sene sonuna kadar büyük ölçüde alt yapı ile ilgili çalışmalarımızı toparlayacağız" dedi.

 

Altyapıya büyük yatırım

 

Niğde'nin altyapısına geçen 5 yıl içerisinde önemli yatırım yaptığını belirten Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Şehirler ve insanlar var olduğu sürece bu çalışmalarımız az ya da çok devam edecek. Biz yılların problemlerini çözmek için geçtiğimiz dönem alt yapıya ciddi manada kaynak ayırarak ağırlık verdik. Niğde'mizin bu noktada rahatlamasını sağladık. Geçen 5 yıl içerisinde yetişemediğimiz bölgelerde de şu anda alt yapı hizmetlerini tamamlamak için çaba ve gayret içerisindeyiz. Yenice Mahallemizde devam eden çalışmalarımızdan dolayı mahalle sakinlerine vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Bu çalışmaların Niğde'mize hayırlı olmasını diliyoruz. İnsanların hakkı olan hizmetleri onlara verme gayreti içerisindeyiz" dedi.

 

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a mahalle sakinleri teşekkürlerini sunarak başarılı çalışmalarının devamını dilediler.


Editör: TE Bilişim