Niğde Belediyesi Yenice Mahallesi ve Yeşilburç caddesi üzerinde  yaptığı altyapı çalışmalarının ardından kazılan yerlerin toprak halde bırakılmasından dolayı, mahalle sakinleri tozdan dumandan gözlerini açamıyor.
Niğde Belediyesi Yenice Mahallesinde alt yapı çalışmaları yapıyor, ancak yaptığı çalışmalarda bölüm bölüm değil de aynı anda bir çok caddeyi kazıyor. Kazılan alanlar çok geniş bir bölgeyi kapsadığından da tekrar kapanması zaman alıyor.
Yenice Mahallesinde ki vatandaşlar kazılan yerlerin toprakla kapatılması ile geçen araçların kaldırdığı tozdan evlerinin pencerelerini açamıyorlar.
Yazın sıcağında tozdan balkona çıkamayan ve pencereleri kapatarak oturan mahalle sakinleri burnundan soluyor.  Yollların sulanması için sık sık itfaiye ye telefon ediyorlar ve itfaiye görevlilerinden hoş olmayan tepki aldıklarını iletiyorlar.  Arazöz ile sulama işlemi ise yapılmıyor.  Vatandaş da kendi evinin önünü hortumlarla sulamak zorunda kalıyor.
Yaz günü ve Ramazan ayında bulundukları durumdan hayli rahatsız olan Yenice Mahallesi sakinleri, Niğde Belediyesinin bir an evvel konuya çözüm bulmasını istiyorlar.

Editör: TE Bilişim