Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesinin yeni yönetimi Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı ziyaret etti.
Dernek yöneticileri, bugüne kadar yapmış olduğu katkılardan dolayı Başkan Akdoğan’a teşekkür ettiler.
 Ziyarette Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesi Başkanı Songül Çalışkan, Başkan Yardımcısı Dr. Abdullah Eyüboğlu, Üyeler İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Alkan, Adnan Menderes Tuner, Aydın Yıldırım hazır bulundu.
 Yeni yönetime başarılar dileyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hizmetlerimiz devam edecek, engellilerimize destek olmayı sürdüreceğiz. Hiçbir insanımızı bir birinden ayırt etmeden hizmetlerimize devam edeceğiz. Engellilerimizin rahat edeceği şartları yerel yönetimler olarak oluşturmamız gerekir. Bunun içinde karşılıklı diyalog içerisinde çalışmalarımız sürdürülecek. Gönüllülük esasına göre yapılan çalışmalardan duyulan haz maddi olarak ölçülmez. Bu kapsamda Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesinin yeni yönetimine başarılar diliyorum.
 Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesi Başkanı Songül Çalışkan; “Her gittiğimiz yerde Sayın Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan’ı örnek gösteriyoruz. Niğde’de bizler için resmi kuruma asansör yapan Belediye Başkanız Sayın Faruk Akdoğan’a bir kez daha teşekkür ediyorum. Niğde’de yaşamaktan mutluyuz. Neden çünkü çok rahat ediyoruz. Niğde’de Belediyemizin ve valiliğimizin bizlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımıza dernek binamızın kirasının karşılanması, akülü sandalye kampanyasına destek ve belediye binasına yaptırılan asansörden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Editör: TE Bilişim