Haber: Selim GÖKEL

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir basın mensupları ile yaptığı toplantıda kaçak ve kanunsuz işlere asla izin vermeyeceklerini, kanun ile sınırlandırılmayan ancak etik kurallara aykırı uygulamalar içinde estetik komisyonu kurdukları belirtti.

KAÇAK VE KANUNSUZ HİÇ BİR İŞE GÖZ YUMMAYACAĞIZ

Başkan Özdemir ;  Kanunsuzlukla mücadele edeceğiz, kanunsuz hiçbir şeye izin vermeyeceğiz, özellikle kaçak yapılar. Niğde’de inanılmaz derecede kaçak yapı yapılıyor, vatandaş hiçbir şekilde kural kanun nizam tanımıyor, bunlarla alakalı tespitler yapıyoruz, cezalar yazıyoruz. Yıkım ekibi de kuruyoruz. Şuana kadar Niğde’de bir yerin yıkıldığını görmediniz ancak yeni dönemde  göreceksiniz. Adam göstere göstere kaçak bir iş yapıyorsa göz yummayacağız. Geçmişte yapılmış, zaten imar affı çıktı. Bu güne kadar yapılanlarla bizim işimiz yok, ama bundan sonra yeni dönemde kaçak yapılara kesinlikle izin vermeyeceğiz. Artık kanunsuzluğa izin yok.

ESTETİK KOMİSYONU KURULDU

Ayrıca Estetik Komisyonu da kuruldu. Kaldırım işgalinden tutunda, çirkin ve düzensiz reklamlar, esnaf halk ilişkileri, etik kurallara aykırı konular,  görüntü kirliliği gibi bir çok konuda bu estetik kurulumuz kararlar alacak ve uygulamaya koyacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim