www.borhaber.net sitemizin çok okunan ve yorum alan yazarlarından ve Editörümüz Dâhi GEDİK’in kadim arkadaşı Stratejist Engin Duras, Ekibi ile birlikte hazırladığı proje ile Ulusal yayın yapan NTV’de yayınlanan ‘’Bir Fikrim var’’ yarışmasında yarı finale ulaştı.

 

Nedir bu yarışma ?

 

birFİKRİNmiVAR? Girişimcilik Serüveni TV Yarışma Programı


Kendi işinin patronu olmak isteyenler için en güzel yarışma yeniden başlıyor! 

Türkiye'nin girişimcilik alanında faaliyet gösteren en aktif kurumlarından LabX'in kurucusu ve birFİKRİNmiVAR?'ın yaratıcısı Fuat Sami tarafından yaratılan ve 2007’den beri düzenlenerek bu süreçte 162 farklı üniversiteden 5.000'in üzerinde başvuru alarak kıran kırana bir mücadeleye ev sahipliği yapan birFİKRİNmiVAR?, her sene birinci gelen girişimcisinin hayalini gerçekleştirip ona şirket kurarak büyük ses getiriyor!

Yarışmamız bu sene daha güçlü ortaklar ve daha büyük ödüller ile tekrardan karşınızda!

Türkiye'nin en güncel haber kanalı NTV, Türk girişimcilerini melek yatırımcılık finansman modeli ile tanıştıran LabX, ülke çapında büyük ses getiren yapımlara imza atan Most Production ve Türkiye'nin en girişimci üniversitesi Özyeğin Üniversitesi önderliğinde, iş dünyasının yeni nesil yöneticilerini bir araya getiren Genç Yönetici ve İşadamları Derneği, Avrupa'nın ve dünyanın önde gelen üniversitelerinden University of Warwick bünyesindeki WMG (Warwick Manufacturing Group), bankacılık ve ödeme sistemleri sektörünün önemli kurumlarından Bankalararası Kart Merkezi, Dünya'nın 1 numaralı uluslararası operatörü Vodafone ve en genç girişimci ve iş fikri geliştirme ve ticarileştirme platformlarından olan Inventram'ın destekleri ile hayat bulan yarışmamız, girişimci olmak isteyen herkesi toplam 1.000.000 TL değerinde ödüllü bu benzersiz girişimcilik serüvenine davet ediyor.

Yarışmamız, 4. senesine büyük yenilikler ile giriyor! birFİKRİNmiVAR? 2010/11 döneminde, 13 hafta boyunca Türkiye'nin en önemli haber kanalı NTV'de bir TV girişimcilik yarışması olarak hayata geçecek. Böylece girişimciler projelerini sadece jüri üyelerine değil, aynı zamanda tüm Türk halkının beğenisine sunacaklar. Değerli jüri üyelerimiz ise Türkiye'nin en başarılı girişimcilerini seçmek üzere yollara düşecek ve ön-elemeler için sırasıyla Elazığ, Adana, İzmir, İstanbul ve Ankara'yı ziyaret edip girişimciler ile buluşacaklar.

Çeşitli illerde gerçekleşen seçmeler sonrasında ise seçilen 80 yarışmacı, 10 hafta boyunca yarı-finale kalmak üzere yarışacak. Teknik jüri üyelerinin katkıları ile yılın girişimcisini seçecek Büyük Jüri, 13 hafta boyunca onlarca farklı sektörden projeyi değerlendirecek ve 1.000.000 TL değerinde ödülleri kazanacak yarışmacıları belirleyecek.

 

Yazarımız ve ekibinin projesi Yeşil Yalıtım

 

Yazarımız ve Ekibinin yarışmada yarı finale yükselten proje konusu yeşil yalıtım.Projesini buradan açıklamama sözü verdiğimiz Engin Duras’ı NTV’de Pazar günleri saat 22.00’de yayınlanan birFİKRİNmiVAR? Programında izlemenizi öneriyoruz.

Ayrıca facebook üzerinden aşağıdaki linke tıklayarak Engin Duras’ın program izleme davet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 https://www.facebook.com/event.php?eid=220733794607433

 

Editör Dahi Gedik'in  Bilgi Notu :

Site yazarlarımzıdan ve Dostum Engin Duras’ı,başarısından dolayı tebrik ediyorum.Yarışma sonunda da birinci olması dileklerimle.

Bor’dan çıktın Yola. Engin başarın daim ola !





















Editör: TE Bilişim