Bor Merkez Kasaba ve Köyleri Yardımlaşma, Dayanışma, Kültür ve Turizm Derneği ile Feyza Dijital’in ortaklaşa organize ettiği “Niğde’nin En Verimli Yöneticileri” adı altında ödül töreni gerçekleştirildi.
 Bor Merkez Kasaba ve Köyleri Yardımlaşma Dayanışma, Kültür ve Turizm Derneği ve Feyza Dijital tarafından “En Verimli Yöneticileri” olarak belirlenen Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, Niğde Vali Yardımcısı Hanlar İden, Niğde Üniversitesi Rektörü Adnan Görür, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde İl Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak, Bor İlçe Kaymakamı Kemalettin Sakin,  Niğde İl Kültür Müdürü Mehmet Öncel Koç, NESOB Başkanı Fahri Eker, Bor  21’inci İkmal Merkezi Komutanı İkm.Kd. Albay Muzaffer Karagöz, Bor 2 Ana Bakım Merkezi Komutanı  Önder Kamiloğlu, BİRKO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Mumcu, ve Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Köseoğlu’na  Dernek Başkanı Abdurrahman Yılmaz tarafından hazırlanan hediyeler takdim edildi. 
 Ödül töreninden önce bir konuşma yapan Abdurrahman Yılmaz, Dernek ve Feyza Dijital olarak “En Verimli Yöneticileri” seçtiklerini belirterek, “ Tabiî ki unuttuğumuz yöneticilerimiz olabilir ama Dernek ve Feyza Dijital olarak en verimli yöneticilerimizi seçerek ödül töreni düzenledik. Burada yöneticilerimiz ve değerli davetlilerimiz ile bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum” şeklinde konuştu.
 Düzenlenen “En Verimli Yöneticiler” ödül törenine ödül alan yöneticiler dışında, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Necmi Pişkin, Bor İlçe Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Genel Meclisi Üyesi Tevfik Avanoğlu, Hamle Gazetesi Sahibi Ali Osman Sayın, Kamu Kurum ve Kuruluşların Temsilcileri, Görsel ve Yazılı Basın Temsilcileri ile davetliler katıldı.
Editör: TE Bilişim