Niğde Defterdar Vekili Savaş Yılmaz Vergi Haftası kutlamaları kapsamında, Defterdarlık birim müdürleri ile birlikte Niğde Belediyesini ziyaret etti.

 

Vergi Haftası tüm yurtta olduğu gibi Defterdarlığın çeşitli etkinlikleriyle Niğde’de de kutlanıyor.

 

Bu kapsamda Niğde Belediyesine yapılan ziyarette Başkan Vekili Fevzi İnsel ile bir araya gelen Defterdar Vekili Yılmaz vergi bilincinin sadece maliyenin ve idarenin anlatacaklarıyla gelişecek bir konu olmadığını söyledi.

 

Defterdarlık Personel Müdürü Mustafa Ekiz, Muhakemat Müdürü Hasan Peker, Muhasebe Müdürü M. Sabri Yücesu, Milli Emlak Müdürü Mehmet Ertekin, Vergi Daire Müdürü Beyhan Özkalalı, Gelir Müdür Vekili Hüseyin Öztürk, Döner Sermaye Saymanı İbrahim Eroğlu, Üniversite Saymanlık Müdürü Halit Taş ile birlikte Belediye Başkan Vekili Fevzi İnsel’i ziyaret eden Defterdar Vekili Savaş Yılmaz, vergi haftasının mali idareyle vatandaşın kaynaşması yönünden önemli olduğunu söyledi. Niğde Defterdar Vekili Savaş Yılmaz ziyaretinde toplumda vergi bilincinin oluşmasına da değindi.

 

Belediye Başkan Vekili Fevzi İnsel; “Vergi bilincinin arttırılması yöndeki çalışmalar önemli. Bu çalışmalara katkı sağlamak gerekir. Bu vesileyle vergi haftanızı kutlar, göstermiş olduğunuz duyarlılıktan ve Belediyemize yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı teşekkür eder, başarılar dilerim” dedi.

 

Editör: TE Bilişim