Niğde Belediyesi tarafından sürdürülen asfaltlama çalışmalarına vatandaş tam destek veriyor. Alt yapıdan üst yapıya her alanda kalıcı hizmetlerin yapıldığını belirten vatandaşlar, Başkan Akdoğan’a teşekkür ettiler.

Asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam eden Niğde Belediyesi İstasyon Caddesini asfaltladı.

Asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen ve vatandaşla sohbet ederek esnafları ziyaret eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “İstasyon Caddesi’nin asfaltlama çalışmalarını tamamladık. Asfaltlama çalışmalarımızın önce cadde esnafımıza ve Niğdeli hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Buranın dışında Eski Müze Caddesi’nde, Perşembe Pazarı’nın içerisinde, eski sanayinin önündeki yolda asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda üç dört faklı noktada Niğde Belediyesi olarak asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Bu sene inşallah ana arterlerimiz başta olmak üzere ara sokaklarda dâhil olarak Niğde’mizde bozuk yol bırakmayacağız. Mevsim şartları müsaade ettikçe sezon sonuna kadar asfaltlama işlemine hızlı bir şeklide devam edeceğiz. Niğde tarihinde atılan kalite olarak baktığımız zaman en kaliteli asfaltın bu asfalt olduğunu söyleyebilirim.  Çünkü bu asfaltın toprakla temas etmesi söz konusu değil asfaltın altına zemin şartlarına göre bir temel malzeme yapıyoruz onun üzerine asfaltlama işlemini gerçekleştiriyoruz. Dolayısıyla bu asfaltın toprakla ve kumla teması olmadığı için biz diyoruz ki inşallah altyapıda bir arıza ve bir su patlaması olmaması durumunda bu asfalt 20 sene kullanılır. Ben bu çalışmaların Niğdeli hemşerilerimize hayırlı olmasını dilerken bozuk yollar içinde biraz daha sabır göstermelerini istirham ediyorum. İnşallah Niğde’miz yarın bugünkünden çok daha iyi olacak” şeklinde konuştu.

Niğde Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını belirten vatandaşlar; “Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan’dan Allah razı olsun yaptığı hizmetlerden dolayı ona çok teşekkür ediyoruz. Niğde’mize gerçekten kalıcı hizmetler veriyor yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Alt yapı çalışmaları konusunda önemli bir hizmete imza attı. Alt yapının ardından üst yapıya kalıcı hizmetlerin sunulması Niğde’miz için önemli. Belediye Başkanımızda önemli hizmetlere imza atıyor” şeklinde konuştular.




Editör: TE Bilişim