Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı İdris Yavuz yaptığı açıklamada; Vatana ihaneti bu millet asla affetmez” dedi.
 
NGYC Yönetim Kurulu Başkanı İdris Yavuz yaptığı basın açıklamasında;  “Halkın destek vermediği hiç bir girişim başarılı olamaz. Ortadoğu'da, Irak'ta, Suriye'de, Mısır, Libya, Filistin, Musul, Kerkük gibi Müslüman Türk dünyasında yapılan katliamlarda oynanan oyunlar, yazılan, çizilen senaryolar bilinen merkezlerden yönetiliyor. Bu millet sağduyu sahibidir. Bu bir parti sorunu değildir. Bir milletin kaderiyle oynamaktır. Var olma, yok olma sorunudur. Ordu bizim göz bebeğimizdir, peygamber ocağıdır.

Polisimiz, kolluk kuvvetleri vatan için gözlerini kırpmadan şehit olmaya can atan bu milletin evlatlarıdır. Hemen her Türk ailede iki çocuğunun biri asker, diğeri polistir. ABD, AB ve Batı dünyası Türk milletini parçalamak, kardeşi kardeşe kırdırmak için halkı sokağa dökmeyi, kaleyi içten yıkmayı denedi ve tutmadı. Bu millet feraset sahibidir. Söz konusu vatan, bayrak, ezan olursa siyaseti, parti fanatiğini, şahsi çıkarları bir tarafa bırakır bir yumruk oluruz. 

Bu gece zor bir gece oldu. Allah'ım böyle bir felaketi bir daha başımıza musallat kılmasın. Birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Nereden, nasıl gelirse gelsin her türlü vatan hainlerini kınıyoruz” dedi


 
Editör: TE Bilişim