Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Şahinali ve Kale Mahallesi ile İstasyon Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu’nun da eşlik ettiği ziyaret sırasında çevre esnafı ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali Şimşek, onlarla bol bol sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Cadde üzerindeki dükkan ve mağazaları dolaşarak esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Vali Şimşek, ziyaret boyunca karşılaştığı vatandaşlarla da yakından ilgilenerek sorun ve taleplerini dinledi.

Esnafın sorunlarını ve dileklerini dinleyen Vali Şimşek, devletin kapılarının her zaman kendilerine sonuna kadar açık olduğunu belirterek, bol ve hayırlı kazançlar dileğinde bulundu.

Esnaflar ziyaretten memnun

Vali Şimşek’i işyerlerinde görmekten mutlu olduklarını dile getiren esnaflar, sıkıntılarını, şikâyetlerini, mağdur oldukları ya da memnun oldukları uygulamaları ilin en yetkili mülki idare amirine ilk ağızdan iletebilmenin kendilerini de memnun ettiğini söyledi.

Esnaflar, ziyaret sırasında duygularını, “Devletin sıcak, gülen ve anlayışlı yüzünü Niğde’ye geldiği günden itibaren sürdüren, her daim halkla iç içe olan, vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenen Vali Şimşek’e yapmış olduğu bu ziyaretler için teşekkür ediyoruz ” sözleriyle ifade ettiler.

Editör: TE Bilişim