Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Merkez mahalle ve köy muhtarlarıyla Öğretmenevinde iftar yemeği öncesi düzenlenen toplantıda bir araya gelerek; sorun görüş ve talepleri dinledi.

Vali  Yılmaz Şimşek Başkanlığında düzenlenen toplantıya Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar, İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, İl Genel Meclis Üyeleri ve Niğde Merkez Mahalle ve Köy Muhtarları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasında muhtarların yönetimdeki yeri ve önemine değinen Vali   Şimşek “Muhtarlık, Devlet ve Millet bütünleşmesinin tesisinde başrolde olduğu gibi, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının ve beklentilerinin karşılanması, sorunlarının çözüme kavuşturulmasında da olmazsa olmaz bir öneme sahiptir. 

Vatandaşın, devlette en yakın kapısı olan muhtarlarımız, vatandaşlarımızın sorunlarını en iyi bilenlerdir. Bu kapsamda sizler, köy ve mahallelerinizde vatandaşlarımızın hizmet taleplerini bizlere ve ilgili kurumlara ulaştırmanız gerekiyor. Eğitim, sağlık, altyapı, içme suyu, ulaşım her ne konuda olursa bize iletildiğinde ilgili kurumlarımız bu talepleri kesinlikle en kısa sürede çözüme kavuşturma gayretinde olacaktır” dedi.

Vali  Yılmaz Şimşek’in açılış konuşmasının ardından muhtarların taleplerini ilettiği toplantı iftar yemeğinin ardından son buldu.


 
 
Editör: TE Bilişim