İlçe, belde ve köy ziyaretleri kapsamında Bağlama Kasabasına giden Niğde Valisi  Yılmaz Şimşek, kasaba sakinleri ile gerçekleştirilen toplantıda sorun, görüş ve talepleri dinledi.

Toplantı öncesi beraberinde İl Emniyet müdürü Salim Cebeloğlu, İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve İlgili Kurum Müdürleri İle birlikte Bağlama Belediye Başkanı Murat Karakuzu’yu makamında ziyaret eden Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, kasabanın genel durumu hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek Başkanlığında Belediye Başkanı Murat Karakuzu, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın katıldığı bir toplantı düzenlendi.

Toplantının açılış konuşmasında Vali  Yılmaz Şimşek, “Bizler devletimizin ve hükümetimizin sağlamış olduğu kaynakları vatandaşlarımıza en iyi şekilde sunmak için her fırsatta ilçelere, köylere, kasabalara geliyoruz” dedi

Niğde Valiliğinin ve tüm Devlet Kurumların kapılarının vatandaşa sonuna kadar açık olduğunu hatırlatan Vali  Yılmaz Şimşek; “her ne kadar bizler sorunlara çözüm noktasında burada sizlerle bir araya geliyorsak da unutulmamalıdır ki; vatandaşlarımıza her zaman için kapılarımız açıktır. Öte yandan muhtarlarımıza iletilen her türlü sorun ve talep bizlere iletilecektir” ifadelerine yer verdi.

Toplantıda kasaba sakinlerini tek tek dinleyen Vali  Yılmaz Şimşek, kendilerine iletilen sorunların bir an önce çözüme kavuşturulması noktasında ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.


 
Editör: TE Bilişim