Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Ramazan Bayramı dolayısıyla Şehit Polis Memuru Erol Öncel ve Şehit Polis Memuru Nurettin Tekin’in Çiftlik İlçesi ve Bozköy’deki ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Hakkâri’de 7 Temmuz 2016 tarihinde nöbet değişimine giden zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde şehit Erol Öncel ile 11 Ağustos 2016 tarihinde Mardin'in Kızıltepe ilçesinde polis servis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce yol kenarına park edilen bomba yüklü aracın infilak ettirilmesi sonucu şehit olan polis memuru Nurettin Tekin’in Çiftlik ilçesinde yaşayan ailelerine bayram ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Çiftlik İlçe Kaymakamı Çağlar Partal, Niğde Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Jandarma Komutanı İdris Tataroğlu, çiftlik İlçe Belediye Başkanı Serkan Güzel eşlik etti. Ziyarette şehit ailelerinin evlerinde şehitler için Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi.

Vali Şimşek, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, şehit aileleri ve gazilere devletin ve gönül kapılarının her zaman sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

Devletin tüm imkanlarının şehit yakınları ve gazilerin emrinde olduğunu belirten Vali Yılmaz Şimşek, "Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Gazilerimize de sağlık ve mutluluklar diliyorum. Aziz milletimiz, sizlerin değerli hizmetlerinizi daima minnetle anacaktır." dedi.
 
 
Editör: TE Bilişim