Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunarak; görevlerinde başarılar diledi.

Ziyarette konuşan Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Oda ve borsalar, şehrin kalitesini, çıtasını gösteren önemli yerlerdir.  Mutlaka önümüzde güzel hedefler olmalı, ama mevcut durumu da görüp bir tespit yapmak gerekiyor. Sizler bir tarafıyla sivil, diğer tarafıyla kamusunuz. Devlet ile vatandaş işbirliğinin güzel örneğini verebilecek kuruluşlarsınız. Köklü, kültürü ve teamülü oluşmuş teşkilatlarsınız. İnşallah yapılabilecekler konusunda bize geldiğinizde kapımız size daima açık olacak. Katma değer, üretim, istihdam oluşturmak, bunlar herkesin arzu ettiği hususlar. Sizler de ilin katma değerinde, üretiminde, istihdamında, ticaretinde önemli bir yer tutuyorsunuz. Dolayısıyla sizlerin yapmış olduğu işin öneminin farkındayız. Sizin önünüzü açabilecek hususlarda neler varsa, üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu ile Ticaret Borsası Başkanı Zafer Uyanık Niğde Valisi Yılmaz Şimşek’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
 

 
Editör: TE Bilişim