Her fırsatta vatandaşla buluşan ve göreve başladığı ilk günden itibaren Niğde halkının gönlünü kazanan Niğde Vali Yılmaz Şimşek hafta sonu Koyunlu Köyünü ziyaret ederek; köy sakinleriyle sohbet ettikten sonra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol ile birlikte Koyunlu göletinde incelemelerde bulundu.


Koyunlu köyü ziyaretin vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Vali Şimşek, köyde yaşayan vatandaşlarımız bizlere kadar gelip istek, talep ve sorunlarını iletemedikleri için bizler halkımızın ayağına giderek onların sorun ve taleplerini dinliyoruz ve hep birlikte bir çözüm yolu buluyoruz. Bu kapsaman, Tüm doğal güzellikleriyle bizi karşılayan Koyunlu Köyünü ziyaret ederek; köy sakinleriyle sohbet ettik. Çay tadındaki sıcak ve samimi sohbetlerinden dolayı Koyunlu’lu kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

Niğde Valisi Şimşek Koyunlu köyü ziyareti sonrası Niğde Merkezdeki 3 farklı bölgede yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunan Vali Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar’dan ve yüklenici firma yetkililerinde bilgi aldı.
 
Editör: TE Bilişim