Niğde Valisi Yılmaz Şimşek 21 Ekim Dünya Gazeteciler bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınlayarak tüm gazetecilerin Gazeteciler Bayramı kutladı.

Vali Şimşek; “Gazetecilik mesleği, hızla gelişen ve değişen dünyada kamuoyunun doğrudan bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi ve toplumsal duyarlılığın artırılması noktasında çok saygın ve değerli bir meslek olmuştur. Teknolojinin hızla geliştiği günümüzde yazılı ve görsel yayıncılığın yanında internet medyasının da hayatımıza girmesiyle birlikte bir olayın veya haberin Tüm Dünya’ya anında ulaştığı ve büyük yankılar uyandırdığını ilgiyle izlemekteyiz.
Halkın haber alma hakkı ve özgürlüğü adına yapılan bu zor ve özveri gerektiren mesleği icra eden gazetecilerimiz, kamuoyu adına hassas, ciddi ve önemli konularda gündem oluşturabilen, tarafsız, güvenilir ve basın ahlak kurallarına uymak suretiyle toplumsal kalkınmanın sağlanmasında da önemli bir yere sahiptir. Tüm bu duygu ve düşüncelerle gazeteciliğe emek veren Niğde’deki Gazetecilerimiz olmak üzere Ülkemizdeki bütün basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Bayramını kutlar meslek hayatlarında başarılar dilerim.
 
Editör: TE Bilişim