Niğde Valisi Yılmaz Şimşek Ahipaşa ve Kale Mahallelerinde faaliyet gösteren işyerlerini ziyaret edip esnafların sorun ve taleplerini dinleyerek hayırlı işler diledi.

Yediden yetmişe tüm Niğdelilerle bir araya gelen, esnafları, okulları, fabrikaları, sivil toplum kuruluşlarını, dernekleri, çiftçileri, öğrenci yurtlarını ziyaret eden vatandaşın dertlerini dinleyip taleplerini not alan Vali Şimşek; “ Vatandaşların sorunlarını çözmek, ilimizin tanıtımı ve gelişimi için çalışmak bizlerin en asli görevidir. Bu kapsamda gerek çalışma arkadaşlarım gerekse bizler mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.  
Vatandaşların sorunlarını çözmek ve taleplerini değerlendirmek için mutlaka halkın içinde olmak gerektiğine vurgu yapan Vali Şimşek; " Halkla iç içe hizmeti esas bildik ve bu nedenle her daim vatandaşlarımızın yanındayız. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ile vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Sık sık esnafımızı ziyaret edip onların çayını içerek, dertlerini, sıkıntılarını dinliyor, sohbet ediyor ve misafirleri oluyoruz” dedi.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde karşılaştıkları sorunlarla ilgili esnaflarla bir süre sohbet eden Vali  Yılmaz Şimşek, herhangi bir konuda esnaflara kapılarının her daim açık olduğunu ifade ederek; esnaflara bereketli bol kazançlar temennisinde bulundu.

ESNAFTAN VALİYE TEŞEKKÜR
Ziyaret sırasında esnaflar duygularını, “Devletin sıcak, gülen ve anlayışlı yüzünü Niğde’ye geldiği günden itibaren sürdüren, her daim halkla iç içe olan, vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenen Valimize yapmış olduğu bu anlamlı ziyaret için teşekkür ediyoruz ” şeklinde dile getirdiler.
Cadde üzerindeki dükkân ve mağazaları tek tek dolaşarak esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Vali Şimşek’e, esnaf ve vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.
 
Editör: TE Bilişim