İlçe, belde ve köy ziyaretlerine devam eden Vali Yılmaz Şimşek, Niğde Merkeze bağlı Ovacık Köyünde Vatandaşlarla bir araya gelerek sorun, görüş ve talepleri dinledi.

İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu ve ilgili kurum müdürlerinin hazır bulunduğu Ziyaretlerinde köy sakinleri ile bir araya gelen Vali Yılmaz Şimşek, Ovacık Köyünün genel durumu ve İl özel İdaresi tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ovacık Köyü Muhtarı Veli Ertuğ’un köy hakkında genel bilgi sunduğu halk buluşmasında Vali Şimşek, vatandaşların ilettikleri sorunların biran önce çözüme kavuşturulması konusunda ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Köy sakinleri ile gerçekleştirilen toplantının ardından Vali Yılmaz Şimşek, güvenli okul projesi kapsamında Şehit Bayram Aksoy ilkokulu ve Ortaokulunda incelemelerde bulundu.

Okulun kapasitesi, öğrenci sayısı ve fiziki durumu gibi konularda İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar’dan bilgi alan Vali Yılmaz Şimşek, sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle sohbet etti.
 
 
Editör: TE Bilişim