Bor Karma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısına katılan Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, toplantı sonrası OSB’de faaliyet gösteren fabrika ve üretim tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Şimşek, "Niğde ve Bor OSB'lerimize yapılan yatırımlar, vatandaşlarımız için yeni iş sahaları ve ekonomimizin gelişmesi demektir. Gerek OSB'lerde gerekse ilimiz genelinde üreten, istihdam sağlayan, aş ve iş sağlayarak devletine vergisini veren ve ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayan bütün sanayicilerimizi kutluyorum. Daha güzel bir Niğde ve ülke için hep birlikte gayret edeceğimizin altını bir kez daha çiziyorum" diye konuştu.

"Bölgemiz içerisinde barındırdığı işletmelerle ilimiz ekonomisine katkı sağlarken, önemli ölçüde de istihdam sağlamaktadır. Devletimizin sağladığı bütün imkanları en iyi şekilde değerlendirerek organize sanayimizi daha iyi hale getirme gayretinde olacağız. Sanayimiz güçlü olursa Niğde daha kalkınmış bir şehir haline gelir. Organize sanayi yetkililerinden önümüzdeki süreçte yapılacaklar çalışmalar ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduk."
Organize Sanayi Bölgeleri’nin kentlerin gelişimi açısından önemine değinen Vali Şimşek, sanayi ve kalkınmışlığın göstergesinin OSB’lerden geçtiğini hatırlatarak, hep birlikte çalışıp sorunların üstesinden gelineceğini ve kendisinin her zaman yanlarında olacağını ifade etti.
 
 
Editör: TE Bilişim