Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, İl Jandarma Komutanlığında vatani görevini yerine getirmekte olan Kahraman Mehmetçiklerle iftar sofrasını paylaştı.

Vali Şimşek, iftar öncesi er, erbaş ve rütbeli personelle sohbet ederek, Mehmetçikle iftar açmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Askerlerin sofrasına misafir olduklarını ifade eden Vali Yılmaz Şimşek, "Sizlerle gurur duyuyoruz, sizlerin varlığı bizlerin huzur ve güven içerisinde yaşamasını sağlıyor. Vatan sevgisi ve vatani görev şuurunuz size sabretmeyi öğretiyor. Sizler dosta güven, düşmana korku veriyorsunuz. Varlığınız çok önemli." dedi.

Vali Şimşek; “Niğde’de yüzyıllardan beri yaşanan kardeşlik, hoşgörü ve huzur ikliminde; manevi duyguların yükseldiği, birlik ve beraberliğin pekiştiği, yardımlaşma duygularının arttığı ramazan ayında Mehmetçiklerle aynı sofrayı paylaşmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti

Vatan hizmeti yapmakta olan Askerlerle bir arada olmaktan çok memnun olduğunu ve onlarla gurur duyduğunu belirten Vali Şimşek; “ Bu müstesna, rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan vesilesiyle sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Hepinize vazifelerimizde ayrı ayrı başarılar diliyorum. Biliyorsunuz; vatan için görev yapmak hangi kademede olursa olsun kutsaldır, anlamlıdır ve kıymetlidir. Ordularıyla kıtalara hükmetmiş bir millettin mensupları olarak bizim toplumumuzda asker ocağının ve askerlerimizin yeri de bir başkadır. Hepimiz bu görevleri vakti zamanında icra ettik. Vatan borcu tabiiki sadece askerlikle sınırlı değildir. Askerliğinizi tamamlayıp sivil hayatınıza döndüğünüzde vazifelerinizi en iyi şekilde yapıp, hayırlı evlatlar olarak yaşantınıza devam edeceksiniz inşallah. Şimdiden hayırlı tezkereler diliyor, ailelerinizle birlikte sizlere, sağlık, esenlik ve huzur diliyorum. 
 
Editör: TE Bilişim