Kamu kurum ve kuruluşlardaki ziyaret ve incelemelerine devam eden Vali Yılmaz Şimşek, sabah saatlerinde Tapu Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü ve Defterdarlığı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerinde büroları tek tek gezen Vali Yılmaz Şimşek kurum çalışanları ve işlem yaptırmak üzere gelen vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

Sohbet esnasında kurum bünyesinde görevli personellerden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Yılmaz Şimşek,  vatandaşların sorun ve taleplerine çözüm odaklı ve sosyal devlet anlayışı çerçevesinde hizmet verilmesi konusunda talimatlar verdi.

Ziyaretlerinin ardından yaptığı değerlendirmede amaçlarının vatandaşa kamu hizmetini etkin ve bir şekilde sunmak olduğunu vurgulayan Vali Şimşek, "Zaman zaman kurumları gezerek, vatandaşlarımıza verilen kamu hizmetlerini denetliyoruz. Bugünde Tapu Müdürlüğü, Nüfus ve Defterdarlığı ziyaret ederek vatandaşlarımızla görüşüp, sorun, görüş ve taleplerini dinledik. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizler için en öncelikli görevlerimiz arasındadır. Bu nedenle yapılan bu otokontroller devam edecek” ifadelerine yer verdi.
 
Editör: TE Bilişim