Vatandaşların istek ve taleplerinin doğrudan iletilmesini sağlamak, sorunlara hızlı çözümler bulmak ve vatandaşların devletle bağını daha da güçlendirmek adına düzenlenen Halk Günü toplantısı Vali Yılmaz Şimşek başkanlığında gerçekleştirildi.

İlgili kurum müdürlerinin hazır bulunduğu Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen halk gününde konuşan Vali Şimşek, “Amacımız, vatandaşlarımızın isteklerini, arzularını, şikâyetlerini dinlemek; toplumun tüm kesimlerine ulaşarak daha etkin, verimli ve hızlı hizmet sunulması sağlamaktır. Bunu gerek, İlçe, kasaba köy ve mahalle ziyaretlerimizde yapıyoruz; gerek, Valiliğimiz bünyesinde bulunan ‘Açık Kapı’ birimi ile gerekse bugünde olduğu gibi halk günleri ile yapıyoruz” dedi.

Toplantıda, vatandaşların kendisine ilettiği talep, sıkıntı ve istekleri dinleyen ve not alan Vali Şimşek, iletilen taleplerin bazılarına kendisi çözüm üretirken, bazı konuları da ilgili kamu kurum müdürlerine havale ederek gereğinin yapılması talimatını verdi.

Gerçekleştirilen halk günü toplantısında, sorun ve taleplerini dile getiren vatandaşlar, sıkıntılarına çözüm bulma konusunda yardımcı olan Vali Şimşek’e teşekkür ettiler.
 
Editör: TE Bilişim