Niğde Valisi Yılmaz Şimşek Esenbey Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların ilettikleri sorun, görüş ve talepleri dinleyerek iletilen şikâyet ve taleplerin çözüme kavuşturulma için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Ziyarette konuşan Vali Şimşek; “Biz birim amiri ve müdür arkadaşlarımızla birlikte her ay bir ilçemizde vatandaşlarımızla bir araya geliyor sohbet ediyor, ilçemizin sorunlarını konuşuyor, çözüm yollarını üretiyoruz. Bunun yanı sıra her daim ilimizde bulunan mahallelerimizi de ziyaret ederek mahalle sakinlerimizin ve esnaflarımızın sorun ve taleplerini de dinlemeye çalışıyoruz. Hedeflerinin vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları yerinde dinleyip, yerinde tespit edip biran önce çözüme kavuşturmak olduğunu söyledi.

Eğitim, sağlık, trafik, ulaşım, güvenlik gibi konuların görüşüldüğü toplantıda Vali Şimşek, Niğde’mize ve Niğdelilere hizmet için buradayız. Bunu da en iyi şekilde yapabilmek için böyle sık sık bir araya gelmemiz gerekiyor. Şunu da memnuniyetle görüyorum ki vatandaşlarımızın toplantılarımıza katılımları gayet yüksek oluyor. Bu sayede sizlerin ilettikleri sorunlar bizlere önemli veriler sağlıyor. Veriler ışığında biz de ilgili kurum müdürlerimizle birlikte sorunlara hızlı bir şekilde çözüm getirme noktasında çaba sarf ediyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen bütün taleplerin takipçisi olacağını ve en kısa sürede çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirterek, iletilen şikâyet ve taleplerin çözüme kavuşturulma için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Editör: TE Bilişim