Her hafta Niğde’nin farklı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek; sorun, görüş ve talepleri dinleyen Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Esenbey Mahallesinde düzenlenen toplantıda mahalle sakinleri ile görüştü.

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İlgili Kurum Müdürleri ile Mahalle Muhtarı ve çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda Vali Yılmaz Şimşek;“ Hedefimiz, ilçelerimizde, köylerimizde, kasabalarımızda ve mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorunları yerinde dinleyip, yerinde tespit edip biran önce çözüme kavuşturmaktır. Toplantı ve ziyaretlerimiz sayesinde hem sorunları dinliyoruz hem de sizlerle sohbet etme fırsatı buluyoruz. Sizlerin talepleri doğrultusunda mahallemizin ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli çalışmalar yapılacak” dedi.
Eğitim, sağlık, trafik, ulaşım, güvenlik gibi konuların görüşüldüğü toplantıda Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, vatandaşlarımızdan gelen bütün taleplerin takipçisi olacağını ve en kısa sürede çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirterek; iletilen şikâyet ve taleplerin çözüme kavuşturulma için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Mahalle sakinleri ile gerçekleştirilen toplantının ardından Vali Yılmaz Şimşek, Paşakapı Caddesinde bulunan esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.
 
 
Editör: TE Bilişim