Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, 17 Ocak 2021 Pazar günü akşam saatlerinde başlayan ve Niğde genelinde etkili olan kar yağışı nedeni kapanan köy yollarında İl Özel İdaresi ekiplerinin sabah saatlerine kadar görev yaptığını söyledi.

İl Özel İdaresi karla mücadele ekiplerinin kar yağışıyla beraber gerek kar temizleme gerekse buzlanmaya karşı tedbirler başta olmak üzere gece boyunca çalıştıklarını belirten Vali Yılmaz Şimşek; “Ekiplerimiz yolların kapanmaması için ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Şuan kapalı köy yolumuz bulunmuyor” dedi.

En yoğun kar yağışının Çiftlik ilçesinde olduğunu belirten Niğde Valisi Yılmaz Şimşek; “Bu bölgede 2 Greyderimizle üç gündür karla mücadele ekiplerimiz çalışmaktadır. Yine Çamardı İlçemize bağlı Üçkapılı, Ören, Sulucova köylerimizde 2 Greyder aracımız, Bor İlçemize bağlı Halaç ,Klavuz ve Kızılkapı köylerinde 2 greyderimiz çalışmalara devam ediyor.

Niğde merkeze bağlı Dikilitaş, Kavlaktepe, Çayırlı, Çavdarlı, Yarhisar, Fesleğen, Küçükköy’de ise 4 adet Kamyon ve 1 greyderimiz kapanma ihtimali olan yollarda çalışmalarını sürdürmektedir” dedi.

Editör: TE Bilişim