Vali Yılmaz Şimşek ve eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerinde devlet koruması altında yaşayan çocukları ve gençleri Vali Konutunda düzenlenen iftar sofrasında misafir ettiler.

Her fırsatta Sevgi çocukları ile bir araya gelen Vali Yılmaz Şimşek ve eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, ramazan ayı münasebeti ile Vali Konutunda verilen iftar programına Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerinde devlet koruması altında yaşayan çocukları ve gençleri konuk etti.

İftar öncesi çocuklarla tek tek yakından ilgilenen Vali Yılmaz Şimşek, onlarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirttiği konuşmasında topluma yararlı ve özgüvene sahip birey olarak yetişmeleri için devletin her türlü imkânı kendilerine sağladığını ve sağlamaya devam edeceğini söyledi.

Çocuklarımız bizim yarınlarımız diye sözlerine devam eden Vali Yılmaz Şimşek, “Onlar mutlu olduğunda biz daha çok mutlu oluyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmek hepimizin ortak sorumluluğudur” dedi.


 
Editör: TE Bilişim